top of page

Taidekujaportfolio - HYPECON 2024

tp_logo_verkkopien.png

Olen Ruakku, 29-vuotias savolaissyntyinen taiteilija, tatuointiharjoittelija sekä aloitteleva pienyrittäjä, joka vaikuttaa tätä nykyä Tampereella.

Ennen koronapandemiaa ehdin kerryttää taidekujakokemusta parin conin verran. Tämän jälkeen olen toiminut myyjäavustajana niin kotimaisissa kuin ulkomaisissa coneissa, vuonna 2024 tarkoitukseni on kuitenkin keskittyä omien tuotteideni myyntiin useamman vuoden paussin jälkeen.

 

Pienyrittäjän asemastani huolimatta conimyyntini on aloittelevaa enkä koe sen vielä soveltuvan esimerkiksi suurempien myyntipöytien puolelle.

pinkyboy.png

Tuotteista

Myyn ensisijaisesti printtituotteita, kuten eri kokoisia taideprinttejä, postikortteja, tarroja ja zinejä. Myyn myös omilla kuvituksillani silkkipainettuja tekstiilituotteita kuten paitoja ja kangaskasseja. Lisäksi olen laajentamassa valikoimaa puisiin pinsseihin ja avaimenperiin.

Pyrin myyntituotteissani painottamaan materiaalin ekologisuutta, jonka lisäksi kiinnitän huomiota valmistajan tuotantotoiminnan eettisyyteen.

Aihealueista

Valtaosa myyntituotteistani on originaalia taidetta, jonka teemoina toimivat luonto, eläimet sekä pohjoismainen kansanperinne, kuin myös rosoinen queer- ja vastavirtakulttuuri.
 

Fanitaidetta sisältävät tuotokseni keskittyvät puolestaan peleihin ja piirrossarjoihin. Esimerkkejä näistä ovat Baldur's Gate 3, Pokemon, The Sims ja Prätkähiiret sekä yleinen ysärinostalgia.

TYÖNÄYTTEET

Kiitos!

Instagram: @ruakku
Email: ruakku.contact [at] gmail.com
 

bottom of page